top of page

All in Dining

Met de introductie van het ‘All-In-Dining’ kunt u niet alleen van donderdag tot en met zondag genieten van meer dan 60 verschillende gerechten bestaande uit: soepen, voorgerechten, bijgerechten, salades, hoofdgerechten, specialiteiten, dessert en verse vruchten!

Maar ook aan wat lekkers om de dorst te lessen is gedacht, de dranken zijn bij de prijs inbegrepen zoals verscheidene wijnen, bieren, frisdranken, slush puppy, vruchtensappen, koffie/thee en warme chocolademelk.

Aarzel niet om ook de gerechten van de Japanse Teppan Yaki bakplaat te proberen! De Teppan Yaki Chef bereidt ter plekke en onder het oog van de gast vele verse culinaire lekkernijen, zoals lamskotelet, zalm, sliptong, ossenhaas en meer.

Vers bereide gerechten
Chocolade Fontein

Daarnaast zijn wij erg trots op onze fantastisch mooie chocoladefontein waarmee u werkelijk een smaaksensatie zal beleven. Bij de chocoladefontein liggen vele ingrediënten die gebruikt kunnen worden om te dippen in de ruim 1 meter hoge fontein, zoals vers fruit en slagroomsoesjes.


Vanzelfsprekend is er aan de kinderen gedacht met de nieuwe kidscorner waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de klimrekken, cartoons kunnen bekijken of andere leuke spelletjes kunnen doen.


Van maandag t/m donderdag kunt u gebruik maken van een nieuw concept: het keuzemenu. Voor €20,50 kunt u namelijk zelf uw 3-gangenmenu samenstellen, bestaande uit een voorgerecht, twee hoofdgerechten en een dessert. Extra handig voor de niet-zo-grote eters onder ons. Zie Restaurant prijslijst.


De prijs van het ‘All-In-Dining’ WOK Buffet vanaf   vrijdag t/m zondag voor 2 uur is €34,50 euro p.p.. Uiteraard kunt u indien gewenst tegen een meerprijs langer blijven dineren.
Voor kinderen van 0-2 jaar is het dineren gratis. Vanaf 3-11 jaar geldt een flinke korting. De prijs per kind begint vanaf 3 jaar voor 5,50 euro. Voor kinderen ouder dan 3 jaar geldt 5,50 euro plus 2,00 euro per levensjaar.

 

Ook hebben wij voor de kinderen de “Kids Corner”. Hier kunnen de jonge kinderen spelen.


Bij Golden Dynasty kunt u ook terecht met grote gezelschappen. Bij verjaardagen trakteren wij de jarige op een gratis ‘All-In-Dining’ arrangement (minimaal 10 personen, geldig 1 week voor en tot 1 week na de verjaardag en legitimatie verplicht, alleen geldig voor volwassenen).

Reservation

Een tafel aanvragen

bottom of page